Butikken

Et raust langbord midt i butikken innbyr til å sitte ned og bla i en bok, ta en kopp kaffe eller slå av en prat. Bokhandelens mange bøker gir innsikt for både voksne, ungdom og barn i det grunnleggende i den kristne troen.

Vi har bøker som kan inspirere til gruppesamtale eller til å undervise andre om tro og bøker til oppmuntring, livshjelp og historier om hvordan Gud kan gripe inn i folks hverdag.

Vi har byens beste utvalg av kort med kristne tekster og hudprodukt fra Tautra Mariakloster og Mon Platin fra Dødehavet.
Grafiske bilder, tekstilprodukt med tekster og Willow Tree figurer er populære gaver
 
Vi har ingen nettbutikk i dag, men varer kan enkelt bestilles via mail, facebook eller telefon og sendes over hele landet.

VÅRE BØKER

Barnebøker

Barn og unge er ofte nysgjerrige og vitebegjærlige. Vi har et bredt utvalg i barnebibler og bøker for alle aldersgrupper. For eksempel den populære Jarle Waldemars bibel og bildebibler for de aller minste.

Vi har også C.S. Lewis sine bøker om Narnia, de kjente og kjære bøkene til Kari Vinje og serien om Muffintoppen. Du finner også bøker om viktige trosspørsmål for unge, biografier, spenning eller tegneserier om Jesu liv.

barnebøker i butikken

Bøker for voksne

Her finner du bøker om etiske og teologiske spørsmål, biografier, bøker om historie,  romaner, diktbøker, bøker om diakoni, bønn og meditasjon. Her er et rikt utvalg av andaktsbøker og både nyere og eldre bøker til oppbyggelse og ettertanke.  

Vi har bøker om misjon og misjonærer. Klassiske kristne forfattere finnes også i våre hyller, for eksempel Fredrik Wisløff, Marie Monsen og C.S. Lewis.

I forbindelse med de store høytidene har vi bøker for advent og fastetid, og mange ulike bøker om jul, påske og pinse.

Her er bøker om ekteskap, familie og barneoppdragelse. Vi fører også et mangfoldig utvalg litteratur om Israel og Midtøsten.

Du vil finne større og mindre gavebøker i tillegg til hobbybøker som strikke- og kokebøker.

bøker for voksne i butikken

Bibler

Av de utallige bøkene som finnes i verden er nok bibelen den viktigste. Bibelen er jo selve grunnsteinen for vår kristne tro. Du vil finne et variert utvalg av bibler i butikken.  I tillegg til “tradisjonelle” bibler, har vi også studiebibler for ulike aldersgrupper.

Bibelselskapet: Bibel 2011

Norsk bibel 88/07

Bibelen – Guds ord (17)

Vi har i tillegg bibler på andre europeiske språk, og oversettelser på asiatiske og afrikanske språk.

Antikvariatet

I antikvariatet finner du mange skatter, fra eldre bibler og teologisk litteratur til oppbyggelsesbøker og romaner. Vi har også nyere bøker av populære forfattere, i tillegg til brukte bøker på engelsk og tysk.

Ta deg god tid, sett deg i en god stol, finn en bok og nyt opplevelsen av å være blant bøker som har betydd mye for veldig mange opp gjennom historien.  

Hudpleie

Huden er vårt største sanseorgan. I bokhandelen har vi gode og rimelige hudprodukter fra Dødehavet.

I tillegg selger vi håndlagede produkter fra Tautra Mariakloster ved Trondheim. Nonnene legger ned mye kjærlighet i kremene og såpene. Tautras pilegrimskrem leger vonde og ømme muskler, den må bare prøves.  

Kort

Vi har et godt utvalg av ulike typer kort med bibelvers, bønner og velsignelser. 

  • Inspirasjon forlag 
  • Bibelselskapet 
  • Kreativt Fokus
  • GudsOrd – Ventura 
  • Nyde
  • Lilypress

GAVEARTIKLER

Vi ønsker å bidra til at det vi omgir oss med og det vi gir videre kan være gode ord og tekster med mening. I butikken finner du bilder fra Nyde og GudsOrd, ikoner og unike tekstilprodukt med tekster.

Til de minste har vi servise, klær, spill og leker.

Willow Tree-kolleksjonen består av et stort utvalg av de vi kaller anledningsgaver;
en gave mange føler ”sier noe” til mottakeren. Fødsler, bryllup, bursdager, konfirmasjoner, Valentine, mors- og farsdag – dette er noen av anledningene hvor Willow Tree passer perfekt!