Utstillinger

Kunst kan berike både åndelig og mentalt, – som litteratur også kan gjøre. I butikklokalet har vi hele tiden salgsutstilling der ulike kunstnere blir presentert.

Torunn Urnes Meyer

Billedkunstner og illustratør, Bergen har i mer enn 10 år vært elev hos kunstner Gerd Frantzen på Bryggen i Bergen. Hun har gått på Bryggen kunstskoles kveldsskole, og har studert ved School of illustration på University of the nations, Kona Hawaii. Hun er og utdannet fysioterapeut. Temaer i bildene er lys og gjennomskinnelighet, bevegelse, og håp. Hun inspireres av dans og av skjønnheten i naturen. Refleksjoner og speilinger er tema i mange av hennes malerier som er i akryl og akvarell. Hun arbeider også med collage teknikker. Hun har hatt illustrasjonsoppdrag for Haukeland universitetssjukehus og BOB, og sykehuset har kjøpt inn en hel utstilling. Hun har skrevet og illustrert barneboken Den lille sjøhesten» som er å få kjøpt i bokhandelen.

Frode Espedal

Jeg ble født i Bergen i 1961 og vokste opp på Landås. Her bodde jeg sammen med mine foreldre og min søster. Allerede i tidlige år la jeg merke til at folk rundt meg ga meg hyggelige kommentarer til tegningene og skissene mine, men jeg begynte ikke å male før jeg ble voksen – rundt 20 år.

Siden 1997 begynte jeg  å male akvareller og fra 2020 begynte jeg med akryl. I løpet av disse årene har jeg solgt over 1000 bilder, mest til turister som kom bort til meg på Fisketorget i Bergen og på brukskunstmesser, til venner og kjente. Bildene mine viser for det Bergens-motiver og motiver fra fjell og fjord.

Liv Benedicte Nielsen

N. debuterte på Høstutstillingen 1964 med tresnittene Via Dolorosa. Året etter holdt hun sin første separatutstilling i Kunstnerforbundet. Hun uttalte dengang at det var det indre liv, selve livets mysterium, som opptar henne mest og som hun prøver å gi uttrykk for gjennom sine arbeider: Det synlige skal vitne om det usynlige. Denne grunnholdningen har siden preget hennes kunst.

Bendik Saxegaard

Studerte ved Kunsthøgskolen i Bergen